top of page
martin-knize-JjT_7MwREm4-unsplash.jpg

Stig 600

Kies voor een 2.5 Ah batterij als u een kleinere tuin tot 600 m2 heeft. Bovendien erg gebruiksvriendelijk, met makkelijk te bedienen toetsenblok en Bluetooth verbinding.

Merk:

Type:

Werkoppervlakte:

Stiga

Stig 600

600m2

Route:

Willekeurig

Bediening:

App

De STIGA Stig robotmaaier zorgt net zo goed voor uw gazon zoals u – maar zonder dat u er iets voor hoeft te doen. Kies de ideale power kit voor uw tuin. Voor maximaal 600 m2 is de 2.5Ah batterij geschikt. Compact en licht, zodat STIGA Stig moeiteloos rond obstakels rijdt zonder sporen op het gazon. Door het uistekende evenwicht gaat deze maairobot probleemloos over hellend terrein tot 24°. De twee elektronische 'hersenhelften' (vermogen en logica) leren wanneer en waar de robot moet maaien. Voor uw veiligheid stoppen de sensoren de STIGA Stig wanneer hij obstakels tegenkomt op zijn pad. De regensensoren sturen de robot terug naar het laadstation in geval van neerslag. U verbindt uw robotgrasmaaier met uw smartphone voor bediening en instelling van het maaischema via de STIGA Stig app. Daarmee stelt u ook 5 Go-To-Cut startpunten in van waar de robot zal starten met maaien. Zo krijgt uw gazon een perfecte afwerking op elke plaats. Wanneer de maaibeurt erop zit, tilt u de cover omhoog en spoelt u de machine schoon met de tuinslang. Dankzij de de IPX5 bescherming blijft uw STIGA Stig altijd proper voor een efficiënte werking en langere levensduur.


  • Maait tot wel 600 m2 (met 2.5Ah batterij)

  • Intuïtief toestenblok en makkelijke bediening

  • Obstakelsensoren beschermen alles en iedereen in de buurt

  • Kies tussen maaien volgens een tijdschema of voor spot-maaien wanneer u uw STIGA Stig onmiddellijk wilt laten starten

  • Bluetooth voor bediening met smartphone via de STIGA Stig app

  • Aangedreven door 2.5Ah batterij

Landbouwmechanisatie_reijnen_Limburg_Voorraad_machines.jpg

Heeft u vragen over Robotmaaiers?

Wij staan altijd klaar om onze leverbare machines telefonisch toe te lichten. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste even contact opnemen met ons via +31 485 441353.

Direct contact

Naam:      Geert Reijnen

Telefoon:  0485 441353

bottom of page