top of page
martin-knize-JjT_7MwREm4-unsplash.jpg

Quad Elite

De QUAD Elite is de nieuwe maairobot van Ambrogio, speciaal voor gazons met hellingen tot 75%. Door zijn 4-wielaandrijving, de elektrisch gestuurde wielen en een 10 Ah batterij, kan de robot extreem steile hellingen en bulten aan en rijdt hij ook zeer dicht tot bij de rand van de helling (tot 65%).

Merk:

Type:

Werkoppervlakte:

Ambrogio

Quad Elite

3500m2

Route:

GPS

Bediening:

APP/Touch

Een robotmaaier voor hellingen tot 75%!

De QUAD Elite is de nieuwe maairobot van Ambrogio, speciaal voor gazons met hellingen tot 75%.  Door zijn 4-wielaandrijving, de elektrisch gestuurde wielen en een 10 Ah batterij, kan de robot extreem steile hellingen en bulten aan en rijdt hij ook zeer dicht tot bij de rand van de helling (tot 65%). De hoge efficiëntie is te danken aan een wielmotor op elke aandrijfmodule, waardoor de wielen steeds om in de voorwaartse richting van de robot draaien. De QUAD Elite kan in elke richting bewegen door de aangedreven wielen, zonder riskante manoeuvres op een helling. Door zijn compacte en vierkante vorm (slechts 53 cm) is elke beweging ook op een egale en gladde ondergrond zeer comfortabel. Met de handgrepen aan de 4 zijden, is hij veilig en gemakkelijk draagbaar. De QUAD Elite heeft een speciale RADAR-sensor, waarmee de robot leert waar het obstakel zich bevindt zonder dat er draad rond dat obstakel nodig is. Bomen, bloemperken, stoelen en andere objecten op het gazon worden gedetecteerd door de radar aan boord van de QUAD om botsingen te voorkomen. Minder hobbels, meer veiligheid: een langere levensduur van de robot!Landbouwmechanisatie_reijnen_Limburg_Voorraad_machines.jpg

Heeft u vragen over Robotmaaiers?

Wij staan altijd klaar om onze leverbare machines telefonisch toe te lichten. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste even contact opnemen met ons via +31 485 441353.

Direct contact

Naam:      Geert Reijnen

Telefoon:  0485 441353

bottom of page