RM irrigatie

RM Banner Leverbaar

Cremonini showimage Leverbaar

Welkom!
Welkom op de pagina van RM Irrigation. Wij zijn DE importeur van RM Irrigation in de regio. In combinatie met onze Cremonini motorpompsets is dit een onverwoestbare combinatie.

RM Beregeningshaspels kenmerken zich door hun hoogwaardige constructie en kwaliteit, bedieningsgemak en hun unieke energiebespardende aandrijfsysteem. 
Met name de wijze van aandrijving tijdens het oprollen van de haspel is zo ontworpen dat er enkel een geringe mate van energie verloren gaat in het aandrijfsysteem. Doordat er enkel een geringe hoeveelheid water uit de hoofdstroom tussen invoer/aansluiting en trommel ingang wordt afgetakt en naar een turbine wordt geleid gaat er voor het oprollen van de slang bij een machine van bijvoorbeeld 400 m/110mm niet meer dan 0,3 bar aan druk verloren ( bij oprolsnelheid 20m/uur., sproeier nozzle 28mm., ingangsdruk 9 bar).

Dit gegeven maakt het mogelijk om tov. een willekeurige andere machine welke voor de aandrijving soms tot meer dan 1 bar nodig heeft voor de aandrijving de ingangs waterdruk kan verlagen ( in dat geval met 0,7 bar). Een verlaging van de ingangswaterdruk geeft een aanzienlijke besparing aan benodigde energie voor aandrijving van de waterpomp. Dus met andere woorden:  Besparing van deze energiekosten merkt u direct in besparing van de kosten van de brandstof! Op het gebied van bedieningsgemak kan een RM beregeningshaspel worden uitgevoerd met een computer met GSM kaart welke U actuele informatie over de machine kan geven tijdens gebruik. Informatie ontvangen via sms (resterende irrigatie tijd,actuele oprolsnelheid) eventueel via uw telefoon de machine stopzetten behoort tot een van de mogelijkheden.


Voorbeelden van RM machines:

Speedy Rain Series:
20200902 173737

Superrain Series:
Haspel aanzicht web

Deepwell Motorpomp Unit - Wanneer het beregeningswater diep zit!

RM 8 2

Folder RM Irrigation
Een aantal machines/producten van RM staan in de volgende folder:
Naar Folder button

Extra mogelijkheden
Naast de aanbouw mogelijkheden in de folder levert Reijnen Mechanisatie ook maatwerk. Alles is mogelijk!
Bent u benieuwd naar andere mogelijkheden als die in folder, kijk dan gerust even op de website van RM!
Naar leverancier button

Voor advies in irrigatie:
Voor informatie en advies over welke pomp / haspel / sproeier combinatie het meest geschikt is voor u,
kunt u het beste 
telefonisch contact opnemen met ons op 0485-441353!