top of page
martin-knize-JjT_7MwREm4-unsplash.jpg
REIJNEN_BG-02-01.jpg

82PST

Telescoopzaag

Type:

Brandstof:

82PST

ACCU 82V

Cramer 82PST – Professionele, Telescopische Snoeizaag op steel

De Cramer 82PST is een 82V high performance telescopische accu snoeizaag op steel, speciaal is ontworpen voor de professional. Met een buitengewone duurzaamheid, sterk vermogen en koppel dankzij de 82V 800 W digitale borstelloze motor. Met Cramer kunnen zelfs de meest veeleisende klussen snel, efficiënt en veilig worden uitgevoerd.

Onze 82V-technologie meet zich met een vergelijkbare 25cc-benzine hoogsnoeier, maar heeft aanzienlijk lagere gebruiks- en eigendomskosten, waardoor het een haalbare optie is voor elke professionele gebruiker of elk bedrijf. Naast de kosten- en prestatievoordelen biedt de Cramer 82V-reeks extra veiligheid op de werkplek,lage trillingen, een laag geluidsniveau en geen uitstoot of schadelijke dampen voor de gebruiker tijdens het zagen. De 82PST heeft een aluminium steel van 2,7 m die telescopisch kan verlengd worden tot 3,9 m.

Als onderdeel van de professionele Cramer 82V serie is de batterij uitwisselbaar in elk toestel uit de 82V-reeks van grasmaaiers, heggenscharen, bladblazers en zelfs doorslijpmachines. Eén batterij voor elke professionele toepassing.

Tech Spec

Motor Borstelloos

Vermogen 0,8 kW

Koppel 0,63 Nm

Kettingsnelheid 18 m/s

Lengte blad 25 cm

Takkenhaak Ja

Trigger Traploos

Telescopisch verlengbaar Ja

Lengte 2,7 - 3,9 m

Olietank 150 ml

Tankdop Opklapbare dop

Kettingspanning Met gereedschap

Landbouwmechanisatie_reijnen_Limburg_Voorraad_machines.jpg

Heeft u vragen over gereedschappen

Wij staan altijd klaar om onze leverbare gereedschappen toe te lichten. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste even contact opnemen met ons via +31 485 441353 of langs komen in onze winkel!

RM_PLAIN_LOGO.png

Direct contact

Naam:      Geert Reijnen

Telefoon:  0485 441353

bottom of page